Tactus Webwinkel

In onze webwinkel vindt u boeken, werkmaterialen, spellen en producten. Zo maken we in onze werkprojecten - samen met onze cliënten - een aantal mooie producten van hout zoals tuinbanken (Tactory Garden) en monteren we fietsen in de fietsenwerkplaatsen (Tactory Bikes).

Betaling
De betaling van onze producten op deze website geschiedt via iDeal, digitaal bankieren. Mocht het niet mogelijk voor u zijn om te betalen via iDeal, dan is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen. U kunt dit aangeven in het betalingsscherm 'Kassa'.

 •   € 650,00

  Naam: YssleWielmaat: 28 inchFrame: Stalen frameFramemaat: 57 cmAantal versnellingen: 7Opties: Busch & Müller verlichting Retro, Brooks zadel en handvatten

  Van: € 999 Voor: €650

  De YssleDe Yssle is niet zomaar een fiets zoals u ze dagelijks voorbij ziet komen, deze fiets is uniek en met de hand opgebouwd door onze cliënten in Deventer. Het slanke frame in combinatie met blauwe banden en  spatborden van de Curano maken de fiets een echter eyeopener. De fiets is voorzien van prachtige Brooks handvatten en een kwalitatief hoogwaardig Brooks zadel. Life is best when driven is erg toepasselijk in combinatie met de Shimano Nexus 7 naaf.  Wilt u zich in stijl door het verkeer bewegen? Twijfel niet langer en schaf deze prachtige fiets aan. Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

 • € 1.600,00

  Naam: Yssle SR (heren)Wielmaat: 28 inchFrame: stalen frameFramemaat: 57 cmKleur: Blauw metallicAantal versnellingen: 14 RohloffOpties: Hoogwaardige verlichting, Magura Hs 33 hydraulische remmen, Rohloff 14 versnellingsnaaf, Son naafdynamo

  Van: € 2750 Voor: € 1600

  Yssle SRZelden zijn fietsen van deze kwaliteit nog zo onbekend, maar maakt onbekend ook onbemind? Wij denken zeker van niet! Er zijn weinig merken in de fietsenbranche met dezelfde status als het duitse merk Rohloff, en dat is niet voor niets. Deze naaf van topkwaliteit is erg betrouwbaar en al jarenlang een begrip bij de “wereldfietsers”. Tevens is de fiets voorzien van nogmeer betrouwbare technieken, wat te denken van de Magura HS33 hydraulische remmen en de Son delux naafdynamo, stuk voor stuk toppers op hun gebied.

  Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

   

 • € 1.450,00

  Naam: De Viets met stroom HerenmodelWielmaat: 28 inchFrame: metalen frame Framemaat: 57 cmAantal versnellingen: 7opties: elektrische aandrijving, lederen fietstassen, display

  Van: €2250 Voor: €1450

  De Viets met stroomDeze eigentijdse kwaliteitsfiets met elektrische ondersteuning brengt u niet alleen van A naar B, maar geeft u ook dat vrije gevoel van een elektrisch ondersteunde fiets. Met 7 versnellingen kunt u in alle omstandigheden goed uit de voeten. De fiets is een echte eyecatcher met de gewaagde beige accenten en lederen kwaliteitsfietstassen. Kortom een fiets die u nog jaren veel plezier kan bieden!

  Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

 • € 9,99
  Lengte 50 cm Breedte 38 cm Hoogte 27 cm Materiaal Douglasspar hout

  Een houten krat voor op uw fiets? Of toch voor uwboodschappen of in de tuin als decoratie te gebruiken. Een Multifunctioneelhouten krat gemaakt door onze cliënten van de locatie Rekken (Gemeente Berkelland in de Achterhoek). De houten kratten zijn direct leverbaar.

  Uiteraard kunnen wij ook houten kratten producerenmet andere afmetingen, interesse? Neem dan contact op via telefoonnummer 088 382 28 87

 • € 650,00

  Naam: YssleWielmaat: 28 inchFrame: Stalen frameFramemaat: 57 cmAantal versnellingen: 7Opties: Busch & Müller verlichting Retro, Brooks zadel en handvatten

  Van: € 999 Voor: €650

  De YssleDe Yssle is niet zomaar een fiets zoals u ze dagelijks voorbij ziet komen, deze fiets is uniek en met de hand opgebouwd door onze cliënten in Deventer. Het slanke frame in combinatie met blauwe banden en  spatborden van de Curano maken de fiets een echter eyeopener. De fiets is voorzien van prachtige Brooks handvatten en een kwalitatief hoogwaardig Brooks zadel. Life is best when driven is erg toepasselijk in combinatie met de Shimano Nexus 7 naaf.  Wilt u zich in stijl door het verkeer bewegen? Twijfel niet langer en schaf deze prachtige fiets aan. Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

   

 • € 7,50

  Spelenderwijs leren over alcohol. De kosten zijn incl. BTW.Het kwartet kan als werkvorm worden gebruikt om het onderwerp alcohol onder de aandacht te brengen bij jongeren van 12 – 18 jaar. Het spel kan met 2 of meer personen worden gespeeld, daarnaast kunnen de verschillende kaarten ook klassikaal worden besproken. In het kwartet komen de volgende onderwerpen aan bod: fabels over alcohol, ik drink niet/wel, omdat…, alcohol en verkeer, risico’s alcohol, feiten alcohol, effecten alcohol en informatiebronnen.