Tactus Webwinkel

In onze webwinkel vindt u boeken, werkmaterialen, spellen en producten. Zo maken we in onze werkprojecten - samen met onze cliënten - een aantal mooie producten van hout zoals tuinbanken (Tactory Garden) en monteren we fietsen in de fietsenwerkplaatsen (Tactory Bikes).

Betaling
De betaling van onze producten op deze website geschiedt via iDeal, digitaal bankieren. Mocht het niet mogelijk voor u zijn om te betalen via iDeal, dan is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen. U kunt dit aangeven in het betalingsscherm 'Kassa'.

 • € 3,50

  Vervolgformullier Tabak:Vervolgformulieren per middel (op indicatie). Nabestellen kan per blok.

 • € 900,00

  Naam: Black Velvet Classic 2010Wielmaat: 28 inchFrame: stalen frameFramemaat: 49 cmKleur: mat zwartOpties: Brooks handvatten en zadel, Basil zadeltas, shimano naafdynamo en Nuvinci schakelsysteem

  Van: € 1300 Voor: € 900

  Black Velvet Classic 2010Deze oma fiets voorzien van een Nuvinci naaf en schakelsysteem zal u verwonderen, het systeem schakelt traploos, u schakelt dus niet van zwaar naar heel licht maar juist erg geleidelijk. Dit is de grote kracht van het Nuvinci n360 systeem. Daarnaast is deze fiets voorzien van een Basil zadeltas en extra brede banden, dit zorgt voor een hoog fietscomfort.

  Bent u geïnteresseerd geraakt in deze prachtige en ook unieke fiets? Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

 • € 27,50

  De Handleiding CGT+ (Cognitief Gedragstherapeutische behandeling van problematisch middelengebruik bij mensen met een lichte verstandelijke beperking, LVB) bevat, naast een beschrijving van 18 behandelbijeenkomsten, een uitgebreide introductie op het CGT+ protocol. Deze vormt een verbinding tussen praktijk (protocolbeschrijving), theorie (hoofdstuk 15 van het Handboek Cognitieve gedragstherapie bij middelengebruik en gokken) en het basisprotocol CGT bij middelengebruik en gokken. Naast de Handleiding CGT+ is ook een Werkboek CGT+ beschikbaar. Net als in het basisprotocol staat in de CGT+ het versterken van de zelfcontrole van de cliënt ten aanzien van gebruik centraal. De thema's en methoden die aan bod komen, volgen ook globaal die van het basisprotocol. De wijze waarop de behandelinhoud aan bod komt en ook de planning van de bijeenkom¬sten zijn echter aangepast aan de doelgroep cliënten met een LVB. Belangrijke verschillen met het basisprotocol zijn het aantal bijeenkomsten (18 in plaats van 9), waardoor meer oefening en herhaling mogelijk is; de samenwerking met een vertrouwenspersoon uit het netwerk van de cliënt; en het gebruik van actieve werkvormen, visuele en andere non-verbale ondersteuning.

  Te koop via Bol.com.

 • € 1.300,00

  Naam: Yssle SR (dames)Wielmaat: 28 inchFrame: stalen frameFramemaat: 53 cmAantal versnellingen:11 (Shimano Alfine)Opties: Hoogwaardige verlichting, Magura Hs 33 hydraulische remmen, Shimano Alfine versnellingsnaaf, Son naafdynamo

  Van: € 2200 Voor: € 1300

  Yssle SRHeel af en toe kom je ze nog tegen, fietsen die van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn, opgebouwd uit puur en alleen top onderdelen, de Yssle SR is zo’n fiets! Het prachtige slanke frame is voorzien van enkel toponderdelen, wat te denken van: Magura HS33 hydraulische remmen, hoogwaardige verlichting van Schmidt Edelux, Son delux naafdynamo en als klap op de vuurpijl een Shimano Alfine versnellingsnaaf. Gegarandeerd genieten met dit pareltje uit onze collectie. De fiets is gemaakt door onze cliënten in Deventer onder begeleiding van echte vakmensen zodat de kwaliteit geborgd is!

  Bent u geïnteresseerd geraakt in dit topproduct? Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

 • € 59,90

  Een uniek, flexibel en veelzijdig spel, voor iedereen die een raakvlak heeft met psychische gezondheid.

  Bijvoorbeeld cliënten, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, familie en vrienden. Het kan gespeeld worden als gezelschapsspel met een knipoog naar de psychiatrie. Maar het kan ook uitstekend ingezet worden tijdens gespreksgroepen voor meer diepgang. Het spel is bijzonder geschikt voor gemengde groepen, zoals cliënten, familieleden en hulpverleners, om op deze manier de belevingswereld en de beeldvorming vanuit diverse invalshoeken spelenderwijs bespreekbaar te maken.

  BESTELLEN

  Hier kunt u het spel bestellen.

  Er is ook een uitbreidingsset Verslaving te koop; deze is ontwikkeld samen met Intact Herstel en Zelfhulp. 

 • € 575,00

  Naam: DeViets in Gentlemen StyleWielmaat: 28 inchFramemaat: 57 cmAantal versnellingen: 8Opties: Brookszadel, Shimano Deore derailleur, naafdynamo en hoogwaardige verlichting, Son Delux naafdynamo 

  Van: € 999 Voor: € 575

  DeViets in Gentlemen Style demofiets ( het achterspatbord is beschadigd)Een opvallende verschijning kun je deze fiets wel noemen, niet alleen door zijn kleur maar mede door de prachtige details van het topmerk Brooks is deze fiets een echt stylicoon. Bent u op zoek naar licht fietsende sportieve fiets? Schroom dan niet langer, onder begeleiding van onze vakmensen is deze fiets in elkaar gezet door onze cliënten.

  Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).