Tactus Webwinkel

In onze webwinkel vindt u boeken, werkmaterialen, spellen en producten. Zo maken we in onze werkprojecten - samen met onze cliënten - een aantal mooie producten van hout zoals tuinbanken (Tactory Garden) en monteren we fietsen in de fietsenwerkplaatsen (Tactory Bikes).

Betaling
De betaling van onze producten op deze website geschiedt via iDeal, digitaal bankieren. Mocht het niet mogelijk voor u zijn om te betalen via iDeal, dan is het ook mogelijk om een factuur te ontvangen. U kunt dit aangeven in het betalingsscherm 'Kassa'.

 •   € 0,00
 • € 1.600,00

  Naam: Yssle SR (heren)Wielmaat: 28 inchFrame: stalen frameFramemaat: 57 cmKleur: Blauw metallicAantal versnellingen: 14 RohloffOpties: Hoogwaardige verlichting, Magura Hs 33 hydraulische remmen, Rohloff 14 versnellingsnaaf, Son naafdynamo

  Van: € 2750 Voor: € 1600

  Yssle SRZelden zijn fietsen van deze kwaliteit nog zo onbekend, maar maakt onbekend ook onbemind? Wij denken zeker van niet! Er zijn weinig merken in de fietsenbranche met dezelfde status als het duitse merk Rohloff, en dat is niet voor niets. Deze naaf van topkwaliteit is erg betrouwbaar en al jarenlang een begrip bij de “wereldfietsers”. Tevens is de fiets voorzien van nogmeer betrouwbare technieken, wat te denken van de Magura HS33 hydraulische remmen en de Son delux naafdynamo, stuk voor stuk toppers op hun gebied.

  Deze fiets is af te halen in Deventer, voor meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer 088 382 28 87 (dit is het centrale telefoonnummer van Tactus Verslavingszorg, u kunt vragen naar de vestiging Emdenstraat Deventer).

   

 • € 3,50

  Vervolgformulier Cannabis:Vervolgformulieren per middel (op indicatie). Nabestellen kan per blok.

 • € 42,50
  Breedte Hoogte Materiaal dikte

  Een vuurkorf gemaakt van zeer dik staal, niet te vergelijken met vuurkorven van een bouwmarkt. met een prachtig ontwerp staat deze vuurkorf garant voor heerlijke avonden genieten. De vuurkorf wordt gemaakt door cliënten van de vestiging in Beneden Leeuwen en is direct leverbaar.

  Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren, hiervoorkunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 382 28 87

 • € 27,50

  De Handleiding CGT+ (Cognitief Gedragstherapeutische behandeling van problematisch middelengebruik bij mensen met een lichte verstandelijke beperking, LVB) bevat, naast een beschrijving van 18 behandelbijeenkomsten, een uitgebreide introductie op het CGT+ protocol. Deze vormt een verbinding tussen praktijk (protocolbeschrijving), theorie (hoofdstuk 15 van het Handboek Cognitieve gedragstherapie bij middelengebruik en gokken) en het basisprotocol CGT bij middelengebruik en gokken. Naast de Handleiding CGT+ is ook een Werkboek CGT+ beschikbaar. Net als in het basisprotocol staat in de CGT+ het versterken van de zelfcontrole van de cliënt ten aanzien van gebruik centraal. De thema's en methoden die aan bod komen, volgen ook globaal die van het basisprotocol. De wijze waarop de behandelinhoud aan bod komt en ook de planning van de bijeenkom¬sten zijn echter aangepast aan de doelgroep cliënten met een LVB. Belangrijke verschillen met het basisprotocol zijn het aantal bijeenkomsten (18 in plaats van 9), waardoor meer oefening en herhaling mogelijk is; de samenwerking met een vertrouwenspersoon uit het netwerk van de cliënt; en het gebruik van actieve werkvormen, visuele en andere non-verbale ondersteuning.

  Te koop via Bol.com

 • € 17,50

  Prachtig luxe vogelvoederhuisje.